Kopen

Woonmaatschappij IJzer & Zee maakt betaalbaar en kwaliteitsvol wonen mogelijk.

Samen met de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW), realiseert Woonmaatschappij IJzer & Zee over gans haar werkgebied sociale woonprojecten. Woonmaatschappij IJzer & Zee bouwt zowel huur- als koopwoningen en verkoopt ook sociale kavels.

Onze koopwoningen voldoen aan de strengste energienormen en ook aan de oppervlaktenormen van de VMSW. Tijdens de ontwerp- en bouwfase besteedt ons team  veel aandacht aan de kwaliteit en de duurzaamheid van de materialen, aan de praktische indeling van de woningen en aan de comfortvereisten

Niet iedereen kan een sociale woning of kavel aankopen.  Er zijn verschillende voorwaarden die moeten vervuld worden.   Op deze website leest u hierover meer. Een woning of kavel kopen doet u niet elke dag.  Bovendien is de huidige regelgeving erg ingewikkeld. Daarom informeert en begeleidt Woonmaatschappij IJzer & Zee je tijdens het volledige aankoopproces; vanaf het moment dat je je kandidaat stelt tot en met de ondertekening van de akte van aankoop wordt je gesteund door een professioneel team.

Voor meer informatie klikt op de items op onze website